Chad M. Murray

Go down

Chad M. Murray

Rašyti by Saida` on Sk. 08 02, 2009 1:34 pm



One Tree Hill Murray suvaidino paauglį, kuris kovojo su savo vieninteliu artimuoju (vienu iš tevų). Situacija buvo labai panaši į jo paties vaikystę. Gimė Buffalo, New York, 1981 metais rugpjūčio mėnesį. Jis buvo antras vaikas iš 5. Jo motina paliko šeimą kai Chad'ui buvo 10 metų. Vaikų tėvas, Rex'as dirbo (o gal dar dirba) oro judėjimo kontrolieriumi. Pakilo iki vienišo tėvo pareigų, turėjo išlaikyti 5 vaikus vienas, todėl šeimoje stigo pinigų. Murray sakė, kad jis buvo taikinys piktiems vaikams, dėl Chad'o aprangos. Po kelių metu jam suėjo 13 metų. Jis dirbo durininku spurgų parduotuvėje, kad turėtų savo užsitarnautų pinigų.

Clarence vidurinėje mokykloje, toliau už Buffalo, Murray žaidė futbolą ir vieną dieną jis gavo smarkų smūgį į pilvą, todėl jis buvo nugabentas į ligoninę. Seselė jam patarė modelio darbą ir Murray pasirašė sutartį su vietine agentūra, kuri už stropumą nusiuntė jį Orlando, Florida. Čia, Hollywood talentų ieškotojas pasakė 17-iui, kad jis turėtų persikelti į California ir pabandyti sėkmę pramogų versle. Murray iš karto pasidarė entuziastingas filmams ir jis rado darbą vietiniam kino teatre, kur jis galėjo žiūrėti mažus, meninius nepriklausomus filmus. "Ir aš įsimylėjau gerą vaidybą". Murray prisiminė vidurinės mokyklos darbą (vaidybą) per interviu su Buffalo News rašytoju Toni Ruberto: "Aš norėjau tai padaryti ir duoti galimybę".

Murray taip pat norėjo pamiršti praeitį. Kai jis buvo 18, Chad'o mama pasirodė tarpduryje prieš nebuvimą namie keletą metų. "Aš atidariau duris, tai buvo labai nepatogu" sakė jis Alan Pergament iš Buffalo News. "Aš neturiu jokios draugystės su ja". Tais pačiais metais (1999), Murray baigė Clarence vidurinę mokyklą ir pinigus iš fondo, kurį jis laikė kaip baigimo dovana, jis panaudojo kelionei aplink šalį. "Aš pasakiau sau, jei nieko gero neatsitiks per metus, aš važiuosiu į koledžą ir žaisiu futbolą" pasakė American Fitness rašytojui Bonnie Siegler. "Aš apsisprendžiau sau, kad kiti žmonės nematytų visiško apsisprendimo, ir tai bus naudingiau man".

Filmografija:
House of Wax (2005)
Freaky Friday (2003)
The Lone Ranger (2003) (TV)
Home of the Brave (2006)
A Cinderella Story (2004)

Dawson's Creek (2001-2002)
Gilmore Girls (2000-2001)

Nuorodos:
Lietuviškas fanų forumas: CLICK
Naujienų puslapis: CLICK
Visa biografija (angliškai): CLICK
avatar
Saida`
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 249
Age : 25
Miestas : Kaunas
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2008-10-05

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://prettylittleliars.yours.tv/

Atgal į viršų Go down

Re: Chad M. Murray

Rašyti by rasiuxas on Sk. 08 02, 2009 6:04 pm

Nu va šito tai nežinau

_________________
avatar
rasiuxas
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 2487
Age : 24
Miestas : panevezys
Karma :
26 / 10026 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Chad M. Murray

Rašyti by Linutee on Sk. 08 02, 2009 6:10 pm

as zinau kas jis vaidina populiareme seriale One Tree Hill , bet seip nei vieno filmo su juo nesu maciusi

_________________
avatar
Linutee
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 6802
Age : 26
Miestas : Panevėzys
Karma :
45 / 10045 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://johnnydepplt.coolbb.net

Atgal į viršų Go down

Re: Chad M. Murray

Rašyti by Saida` on Sk. 08 02, 2009 7:02 pm

Jį labai dažnai rodo per tv. Kad ir per serialą Dosono Įlanka. Jis ten vaidino. Dar vaidino filme su Lindsay Lohan "Freaky Friday" (šitą tikrai per tv rodė).
avatar
Saida`
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 249
Age : 25
Miestas : Kaunas
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2008-10-05

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://prettylittleliars.yours.tv/

Atgal į viršų Go down

Re: Chad M. Murray

Rašyti by Linutee on Sk. 08 02, 2009 7:08 pm

freakly fridfay tai esu maciusi, bet jo neatsimenu

_________________
avatar
Linutee
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 6802
Age : 26
Miestas : Panevėzys
Karma :
45 / 10045 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://johnnydepplt.coolbb.net

Atgal į viršų Go down

Re: Chad M. Murray

Rašyti by Saida` on Sk. 08 02, 2009 7:13 pm

Jis buvo tas bachuras. :DD Nežinau kaip paaiškint. Iš foto gal suprasi:
avatar
Saida`
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 249
Age : 25
Miestas : Kaunas
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2008-10-05

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://prettylittleliars.yours.tv/

Atgal į viršų Go down

Re: Chad M. Murray

Rašyti by Linutee on Sk. 08 02, 2009 7:15 pm

na va dabar prisimenu, tam filme jis daug graziau atrode negu dabar

_________________
avatar
Linutee
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 6802
Age : 26
Miestas : Panevėzys
Karma :
45 / 10045 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://johnnydepplt.coolbb.net

Atgal į viršų Go down

Re: Chad M. Murray

Rašyti by Saida` on Sk. 08 02, 2009 7:16 pm

Man dabar gražiau. Ten kur įdėjau su aprašymu foto, tai ten ne dabar jis taip atrodo. Jis dabar šiek tiek geriau atrodo.
avatar
Saida`
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 249
Age : 25
Miestas : Kaunas
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2008-10-05

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://prettylittleliars.yours.tv/

Atgal į viršų Go down

Re: Chad M. Murray

Rašyti by rasiuxas on Sk. 08 02, 2009 7:17 pm

wOW....vis del to aš jį žinau

_________________
avatar
rasiuxas
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 2487
Age : 24
Miestas : panevezys
Karma :
26 / 10026 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Chad M. Murray

Rašyti by Saida` on Sk. 08 02, 2009 7:18 pm

Na va kaip gerai. ;DDD
avatar
Saida`
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 249
Age : 25
Miestas : Kaunas
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2008-10-05

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://prettylittleliars.yours.tv/

Atgal į viršų Go down

Re: Chad M. Murray

Rašyti by Linutee on Sk. 08 02, 2009 7:20 pm

ne man jis vis tiek su ilgesniais plaukais grazesnis

_________________
avatar
Linutee
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 6802
Age : 26
Miestas : Panevėzys
Karma :
45 / 10045 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://johnnydepplt.coolbb.net

Atgal į viršų Go down

Re: Chad M. Murray

Rašyti by Saida` on Sk. 08 02, 2009 7:46 pm

Kiekvienam skirtingai.
avatar
Saida`
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 249
Age : 25
Miestas : Kaunas
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2008-10-05

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://prettylittleliars.yours.tv/

Atgal į viršų Go down

Re: Chad M. Murray

Rašyti by good_login on Pir. 08 03, 2009 12:31 am

trumpais plaukais primena čarlį, iš dosono įlankos
avatar
good_login
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 274
Age : 26
Miestas : Kaunas
Karma :
4 / 1004 / 100

Registration date : 2009-07-29

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Chad M. Murray

Rašyti by mistica on Pir. 08 03, 2009 3:48 pm

Tai čia ir yra Čarlis iš Dosono įlankos. Aww kaip jis man patinka :DD Toks sweetie boy. Ir šeip lb mielas. Atsimenu, kaip susinervavau, kai neberodė jo per DĮ. O va OTH nesu mačius, tik viena seriją. Ir dėl to man laaabai gėda.

O šeip jam labiau tinka ilgi plaukai :))
avatar
mistica
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 580
Age : 26
Karma :
12 / 10012 / 100

Registration date : 2009-06-06

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Chad M. Murray

Rašyti by Saida` on Pir. 08 03, 2009 4:10 pm

Aš ir nemačiau OTH. Nė vienos serijos. Kada nors pažiūrėsiu.
avatar
Saida`
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 249
Age : 25
Miestas : Kaunas
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2008-10-05

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://prettylittleliars.yours.tv/

Atgal į viršų Go down

Re: Chad M. Murray

Rašyti by Sponsored content


Sponsored content


Atgal į viršų Go down

Atgal į viršų


 
Permissions in this forum:
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume