Michael Jackson

Puslapis 112 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down

Michael Jackson

Rašyti by Lollipop on Pen. 06 26, 2009 10:49 pm


Michael Joseph Jackson (Maiklas Džozefas Džeksonas, 1958 m. rugpjūčio 29 d. – 2009 m. birželio 25 d.) – amerikiečių dainininkas, dainų autorius, šokėjas ir prodiuseris.

Jo sėkminga karjera ir asmeninis gyvenimas apie 40 metų buvo populiariosios kultūros dalis. Atlikėjas dar žinomas kaip „MJ“ arba „Pop Karalius“.

Įtaka

Tarp Maiklo Džeksono pasiekimų muzikos industrijoje – revoliucinga muzikinių klipų transformacija, aukšto lygio albumų leidyba ir jų pardavimas, kaip naujas būdas įrašų kompanijoms gauti pinigų, lyderiavimas popmuzikos pasaulyje 1980-aisiais bei tapimas pirmuoju juodaodžiu dainininku, kuris iš kūrybinės nežinomybės išvedė jauną MTV kanalą. Atlikėjo išsiskiriantis stilius, judesiai ir vokalas įkvėpė, padarė įtaką ir pagimdė visą hip – hop, pop ir R&B muzikos žanrų dainininkų kartą (Mariah Carey, Usher, Britney Spears, Justin Timberlake, Omarion, Ne-Yo, Chris Brown ir t.t.). Gineso rekordų knygoje Maiklas Džeksonas įvardintas kaip „Pats sėkmingiausias visų laikų pramogų pasaulio atstovas“.

Be muzikinės veiklos, dainininkas dar žinomas dėl choreografijoje naudojamų sudėtingų fizinių technikų (robotas arba mėnulio eisena), kurios padarė įtaką vyraujančios mados šokiams bei pramogoms.

Apdovanojimai

Maiklas Džeksonas iš viso pelnė 18 Grammy apdovanojimų (vien per 1984 m. apdovanojimų ceremoniją jų pelnė 8 – dar vienas rekordas), JAV išleido 13 „numeris vienas“ singlų – daugiau nei bet kuris kitas vyras atlikėjas Hot 100 eroje. 2006 World Music Awards paskelbė, kad visame pasaulyje Džeksonas iš viso pardavė daugiau nei 750 000 000 kopijų įrašų ir labdarai atidavė 300 milijonų JAV dolerių.

Maiklas Džeksonas – daugiausiai įrašų pasaulyje pardavęs dainininkas ir vienas daugiausiai labdarai aukojusių humanitarų, kurio pastangos buvo įvertintos Nobelio taikos premijos nominacija.

Pagrindinių Maiklo Džeksono apdovanojimų lentelė:
Amerikos muzikos apdovanojimai: 22
Billboard apdovanojimai: 40
Brit muzikos apdovanojimai: 7
Auksinio gaublio apdovanojimai: 1
Grammy apdovanojimai: 18
Pasaulio Gineso rekordai: 13
MTV muzikos apdovanojimai: 13
NAACP įvaizdžio apdovanojimai: 14
RIAA apdovanojimai: 56
Pasaulio muzikos apdovanojimai: 12
Iš viso pagrindinių apdovanojimų: 197


Skandalai

Nuo 1988 iki 2005 m. Maiklas Džeksonas gyveno savo rančoje Neverland, kur jis buvo įkūręs pasilinksminimų parką ir privatų zoologijos sodą. Džeksono rančoje dažnai lankydavosi vaikai su negalia bei sergantys mirtinomis ligomis.

Tačiau po to, kai pasirodė informacijos, kad vaikai kartais miegodavo M.Džeksono miegamajame, gandai apie vaikų nakvojimą pas dainininką sukėlė neigiamą žiniasklaidos reakciją. Pirmą kartą tokia informacija pasirodė 1993 m., kai Džeksonas buvo apkaltintas seksualiniu vaikų išnaudojimu. Antrą kartą dainininko santykių su vaikais klausimas į viešumą iškilo po dešimties metų, kai buvo parodytas dokumentinis filmas „Living with Michael Jackson“. Dainininkas buvo paduotas į teismą už seksualinį vaikų išnaudojimą, bet po to išteisintas. Nuo didelį atgarsį visame pasaulyje sukėlusio teismo proceso, Maiklas Džeksonas yra gyvenęs keliose užsienio valstybėse (Bahreine ir Airijoje), tačiau vėliau sugrįžo į JAV, kur 2009 m. birželio 25 d. mirė.

Mirtis

2009 m. birželio 25 d. rytą, kaip pranešama, Maiklas Džeksonas prarado sąmonę savo namuose Los Andžele. Atvykus medikams, Džeksonas nekvėpavo, jis buvo skubiai reanimuotas. Džeksonas patyrė komą ir mirė nespėjus jo nugabenti į ligoninę. Manoma, kad mirties priežastis – širdies smūgis. Skrodimą planuojama atlikti birželio 26 d.

Diskografija

M.Džeksonas nuo 1972 iki 2001 m. išleido 10 studijinių albumų.

Got to Be There (1972)
Ben (1972)
Music and Me (1973)
Forever, Michael (1975)
Off the Wall (1979)
Thriller (1982)
Bad (1987)
Dangerous (1991)
HIStory (1995)
Invincible (2001)
1982 m. jo išleistas albumas Thriller iki šiol yra labiausiai perkamas albumas pasaulyje. Iki 2009 m. buvo parduota apie 109 milijonai albumo kopijų visame pasaulyje.

Nuo 1971 iki 2003 m. M.Džeksonas išleido 68 singlus.

Vienos žymiausių Maiklo Džeksono dainų:

Beat It
Bad
Ben
Billie Jean
Black or White
Dirty Diana
Don't Stop 'til You Get Enough
Got to Be There
Human Nature
I Just Can't Stop Loving You
In the Closet
Man in the Mirror
Off the Wall
P.Y.T. (Pretty Young Thing)
Remember the Time
Rock with You
Rockin' Robin
She's out of My Life
Smooth Criminal
Scream/Childhood
The Girl Is Mine
The Way You Make Me Feel
Thriller
Wanna Be Startin' Somethin
We Are the World
Will You Be There
You Are Not Alone
You Rock My World


Paskutinį kartą redagavo Lollipop, Pen. 06 26, 2009 10:54 pm. Redaguota 1 kartą
avatar
Lollipop
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 510
Age : 22
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2009-02-04

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Lollipop on Pen. 06 26, 2009 10:51 pm

Nors gyvenime nesidomejau ir jis kartais mane gasdindavo [ta odos operacija mano manymu,buvo pati didziausia jo klaida] taciau visvien man gaila,kad mire. Kaip zmogaus gaila. O seip mano didele pagarba jam - jis tikrai nusipelno buti vadinamas Pop Karaliumi.
avatar
Lollipop
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 510
Age : 22
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2009-02-04

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Paulė on Pen. 06 26, 2009 11:18 pm

Man jo kaip žmogaus gaila, kad mirė, bet šiaip jį ne itin mėgau. Ir šeip netgi keista kad ir taip ilgai atlaikė jo širdis po tiek narkozių ir pan..
avatar
Paulė
Moderatorius

Female
Pranešimų skaičius : 3582
Age : 24
Miestas : Joniškis
Karma :
33 / 10033 / 100

Registration date : 2009-01-29

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Linutee on Pen. 06 26, 2009 11:34 pm

pop karalius, visos dabartinės pop žvaigždės į jį lygiuojasi. talentingas žmogus buvo. na gaila, kad jis taip savo gyvenimą susitrumpino per tas savo operacijas

_________________
avatar
Linutee
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 6802
Age : 25
Miestas : Panevėzys
Karma :
45 / 10045 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://johnnydepplt.coolbb.net

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Deppy. on Št. 06 27, 2009 11:47 am

labai gaila man jo..
jis genijus buvo..
muzikos pasaulis neteko tokio zmogaus
Labai grazios man jo dainos
throp
avatar
Deppy.
Moderatorius

Female
Pranešimų skaičius : 2581
Age : 23
Miestas : Kaunas
Karma :
25 / 10025 / 100

Registration date : 2009-01-31

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by rasiuxas on Št. 06 27, 2009 6:43 pm

Labai man jo gaila, tikrai geros jo dainos buvo ir šoko nerealiai, o menulio eisena tai nuostabi.

_________________
avatar
rasiuxas
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 2487
Age : 23
Miestas : panevezys
Karma :
26 / 10026 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Lollipop on Št. 06 27, 2009 10:19 pm

kaip skaiciau,paskutiniu metu jis labai aktyvus ir energingas buvo. Manoma,kad prie jo mirties galejo prisideti labai stiprus nuskausminamieji,kuriuos jis vartojo. Jis labai norejo grizti ir parodyti,kad visdar yra geriausias.
Mama siandien apie ji pasake,kai abi ziurejom "Will You Be There" klipa: "Gali apie ji sakyti ka nori,bet kad jis buvo labai talentingas - tai faktas,kurio nepaneigs niekas." As pilnai su ja sutinku.
avatar
Lollipop
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 510
Age : 22
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2009-02-04

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Deppy. on Sk. 06 28, 2009 3:19 pm

Lollipop rašo:kaip skaiciau,paskutiniu metu jis labai aktyvus ir energingas buvo. Manoma,kad prie jo mirties galejo prisideti labai stiprus nuskausminamieji,kuriuos jis vartojo. Jis labai norejo grizti ir parodyti,kad visdar yra geriausias.
Mama siandien apie ji pasake,kai abi ziurejom "Will You Be There" klipa: "Gali apie ji sakyti ka nori,bet kad jis buvo labai talentingas - tai faktas,kurio nepaneigs niekas." As pilnai su ja sutinku.
as irgi sutinku.
Daugiau tokio nebebus... tuuuii
avatar
Deppy.
Moderatorius

Female
Pranešimų skaičius : 2581
Age : 23
Miestas : Kaunas
Karma :
25 / 10025 / 100

Registration date : 2009-01-31

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Musse on Antr. 06 30, 2009 11:47 pm

Legenda...toks vienintelis,turbut niekas daugiau nepasieks tiek kiek jis pasieke....padare gyvenime kelias klaidas,bet tokiam garsiam zmogui,manau, sunku nesuklyst kai visi tik ir laukia to.

ir kai kas apie ji su J. Depp'u :)
avatar
Musse
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 83
Age : 24
Karma :
0 / 1000 / 100

Registration date : 2009-06-12

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Lollipop on Tr. 07 01, 2009 11:38 am

aww,Johnny... Graziai pasnekejo :]
avatar
Lollipop
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 510
Age : 22
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2009-02-04

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Deppy. on Tr. 07 01, 2009 11:39 am

Lollipop rašo:aww,Johnny... Graziai pasnekejo :]
aha..taip nuosirdziai labai
avatar
Deppy.
Moderatorius

Female
Pranešimų skaičius : 2581
Age : 23
Miestas : Kaunas
Karma :
25 / 10025 / 100

Registration date : 2009-01-31

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Cinikė* on Tr. 07 01, 2009 11:53 am

Joa. Gaila man MJ. Girdėjau per MTV rodo visą sav. jo klipus.
avatar
Cinikė*
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 346
Age : 20
Miestas : Vilnius.!
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2009-03-04

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://meslt.top-talk.net

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Deppy. on Tr. 07 01, 2009 11:57 am

aha,tai beveik nuo tv neatsitraukdavau
avatar
Deppy.
Moderatorius

Female
Pranešimų skaičius : 2581
Age : 23
Miestas : Kaunas
Karma :
25 / 10025 / 100

Registration date : 2009-01-31

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Cinikė* on Tr. 07 01, 2009 12:00 pm

Ašh taj karts nuo karto įsijungiu tV.
avatar
Cinikė*
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 346
Age : 20
Miestas : Vilnius.!
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2009-03-04

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://meslt.top-talk.net

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Deppy. on Tr. 07 01, 2009 12:02 pm

bet man atrodo ,kad jau neberodo su juo
avatar
Deppy.
Moderatorius

Female
Pranešimų skaičius : 2581
Age : 23
Miestas : Kaunas
Karma :
25 / 10025 / 100

Registration date : 2009-01-31

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Lollipop on Tr. 07 01, 2009 12:06 pm

savaitgali rode. O per savaite taj kartais tik paleidzia klipus.
avatar
Lollipop
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 510
Age : 22
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2009-02-04

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by gretė on Tr. 07 01, 2009 2:15 pm

Tik savaitgalį rodė per MTV su juo ;D

Na kaip sakoma apie mirusį arba gerai arba nieko...
Neklausau jo dainų, bet kaip žmogaus tai gaila... rolleyes

P.S. Jis tapo baltu, nes darėsi operacijas, bet kodėl tada ne tik vaidas baltas, bet ir visas jo kūnas pakeitė spalvą?
avatar
gretė
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 2077
Age : 23
Miestas : kaunas :D
Karma :
17 / 10017 / 100

Registration date : 2009-04-03

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Lollipop on Tr. 07 01, 2009 3:02 pm

viso kuno turbut dare.
avatar
Lollipop
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 510
Age : 22
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2009-02-04

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Deppy. on Tr. 07 01, 2009 5:31 pm

o gal koki pigmenta suleido...
avatar
Deppy.
Moderatorius

Female
Pranešimų skaičius : 2581
Age : 23
Miestas : Kaunas
Karma :
25 / 10025 / 100

Registration date : 2009-01-31

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Paulė on Tr. 07 01, 2009 6:41 pm

Kiek sakė, kad jis darėsi tik veido operaciją, o daugiau susirgo kažkokia baltlige ir kūnas nebegamino pigmento rudo ir pabąlo.
avatar
Paulė
Moderatorius

Female
Pranešimų skaičius : 3582
Age : 24
Miestas : Joniškis
Karma :
33 / 10033 / 100

Registration date : 2009-01-29

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Musse on Tr. 07 01, 2009 7:47 pm

jis sirgo vitiligo (baltme). Kai ant bet kokios odos vietos atsiranda tokios baltos demes ir ju vis daugeja. Is pradziu tai jisai bande maskuoti...zodziu,ziauri liga, bet kiek Michael sake,tai jis didziavosi budamas juodaodis ir oda tapo balta tikrai ne del to kad jis nebenorejo but juodaodis, kaip kad dauguma zmoniu mane.

Kai kas ta tema:



ir:

avatar
Musse
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 83
Age : 24
Karma :
0 / 1000 / 100

Registration date : 2009-06-12

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by gretė on Tr. 07 01, 2009 8:26 pm

O geras, nežinojau dfhfhj
Aš irgi maniau, kad jis nenorėjo būt juodaodis, nes visur taip rašo... :D
avatar
gretė
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 2077
Age : 23
Miestas : kaunas :D
Karma :
17 / 10017 / 100

Registration date : 2009-04-03

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Deppy. on Tr. 07 01, 2009 9:00 pm

as irgi galvojau ,kad nenorejo buti juodaodziu..
vargsas.. tuuuii
avatar
Deppy.
Moderatorius

Female
Pranešimų skaičius : 2581
Age : 23
Miestas : Kaunas
Karma :
25 / 10025 / 100

Registration date : 2009-01-31

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Linutee on Tr. 07 01, 2009 9:08 pm

o geras, net nežinojau. aš visada galvojau, kad jis nenorėjo būti juodas

_________________
avatar
Linutee
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 6802
Age : 25
Miestas : Panevėzys
Karma :
45 / 10045 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://johnnydepplt.coolbb.net

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Lollipop on Tr. 07 01, 2009 9:30 pm

as maniau,kad jo tevas priverte pasidaryt operacija. Gaila.
avatar
Lollipop
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 510
Age : 22
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2009-02-04

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Michael Jackson

Rašyti by Sponsored content


Sponsored content


Atgal į viršų Go down

Puslapis 112 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų


 
Permissions in this forum:
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume