Rūkimas
Puslapis 2 iš 2 • Share •
Puslapis 2 iš 2 •
1, 2
Re: Rūkimas
Visad tuo šlykštėjaus, bet užteko porąkart pabandyt. Ir mama pagavus buvo, ir šiaip nemalonumų per tas ''lazdeles žudikes'' turėjus esu, bet kaip vienoj dainoj sako: užrūkyt ir pamiršt ..
Kai daug streso, kai tvenkias ašaras, tas dūmas emocionaliai nuteikia, ir aprimsti. Dažnai tikrai nerūkau, bet jau pastebėjau, kad mesti negaliu. Anksčiau dar dar, dabar - ... Priimkit su ydom, nesmerkit už tai, bet tai mano gyvenimas ir jau aš savo nuožiūra žiūrėsiu, ką man daryt.
Kai daug streso, kai tvenkias ašaras, tas dūmas emocionaliai nuteikia, ir aprimsti. Dažnai tikrai nerūkau, bet jau pastebėjau, kad mesti negaliu. Anksčiau dar dar, dabar - ... Priimkit su ydom, nesmerkit už tai, bet tai mano gyvenimas ir jau aš savo nuožiūra žiūrėsiu, ką man daryt.

BrokenPerfection- Moderatorius
-

Pranešimų skaičius: 1111

Registration date: 2009-04-16
Kad ir kaip gėda būtų, bet tikrai buvo taip, kad rūkiau, ir normaliai rūkiau.. čia buvo šią vasarą, normaliai taip buvau užsikabinus.. bet atėjau į protą ir mečiau, dabar esu kategoriškai nusiteikus prieš rūkymą. Bet būna dienų kai taip norisi numalšinti stresą ar ką, tačiau vis tiek susilaikau, nes būna bėdų man su plaučiais ;p

Miglė.- .

-

Pranešimų skaičius: 155

Registration date: 2010-12-04
Kaip nori numalšinti stresą geriau šokoladą suvalgyk. Ir pigiau ir sveikiau

Linutee- Valdžia
-

Pranešimų skaičius: 6802

Registration date: 2008-08-02

Ir skaniai kvepia!Linutee rašo:Kaip nori numalšinti stresą geriau šokoladą suvalgyk. Ir pigiau ir sveikiau![]()

Eve- .

-

Pranešimų skaičius: 6917

Registration date: 2009-06-26

Aha, mes su Migle šią vasarą užsikabinom, gėda, bet visą vasarą nei dienos be cigaretės nebūdavo, susitikdavom, keturios merginos, po du pakelius į dieną, sunku būdavo nuo tėvų slėpti, bet tas noras....
Po Miglės gimtadienio (Spalio mėn) nė karto atrodo nerūkiau, nes tada tikrai persirūkiau, šiaip šlykštu dabar, smirda, negražu be to man kai panelė rūko.
Po Miglės gimtadienio (Spalio mėn) nė karto atrodo nerūkiau, nes tada tikrai persirūkiau, šiaip šlykštu dabar, smirda, negražu be to man kai panelė rūko.

Ugapou- .

-

Pranešimų skaičius: 60

Ugapou rašo:Aha, mes su Migle šią vasarą užsikabinom, gėda, bet visą vasarą nei dienos be cigaretės nebūdavo, susitikdavom, keturios merginos, po du pakelius į dieną, sunku būdavo nuo tėvų slėpti, bet tas noras....
pz, ugne, apsishaminom ;pp bet dabar tai viskas, nerūkančių team, kiti tegul smirda :DDDD per mano gimtadienį tai tikrai gerai varei, iš balkono neišlindai XD

Miglė.- .

-

Miglė. rašo:
pz, ugne, apsishaminom ;pp bet dabar tai viskas, nerūkančių team, kiti tegul smirda :DDDD per mano gimtadienį tai tikrai gerai varei, iš balkono neišlindai XD
Aš tau atsakau, PERSIRŪKIAU :D

Ugapou- .

-

Pranešimų skaičius: 60

Ugapou rašo:Miglė. rašo:
Aš tau atsakau, PERSIRŪKIAU :D
tai aš tikiu, man ir taip buvo :DDD

Miglė.- .

-

Puslapis 2 iš 2 •
1, 2
Puslapis 2 iš 2