Kristen Stewart

Go down

Kristen Stewart

Rašyti by Linutee on Št. 01 24, 2009 2:40 pm



Gimimo data: 1990 balandžio 9
Gimimo vieta: Los Angeles, California, USA
Pilnas vardas: Kristen Jaymes Stewart
Ūgis: 1.70 m

Kristen dievina banglenčių sportą.
Filme "Panic Room" ji pakeitė Hayden Panettiere.
Ji žavisi Heath Ledger ir Evan Rachel Wood.
Filmuodamasi filme "Twilight" nešiojo kontaktinius lęšius, nes jos akys yra žalios, o Bellos turėjo būti rudos.
Mėgsta seną gerą muziką - Led Zeppelin, The Beatles ir pan.
Jos mėgstamiausias siaubo filmas - "The Shining".
Augina 3 šunis.
Filmuojant šokių secną filme "Twilight", ji pasakė režisierei, kad nepatinka parinkta daina ir pasiūlė kitą - "Flightless Bird, American Mouth", taigi ši daina buvo įtraukta į filmo garso takelį.
Aktorius Emilie Hirsch "Twilight" režisierei rekomandavo Kristen Bellos vaidmeniui. Emilie su režisiere kartu dirbo filme "Lords of Dogtown" (2005), o su Kristen - filme "Into the Wild" (2007).

Filmografija:
- New Moon (2010) Bella Swan
- Welcome to the Rileys (2009) Mallory
- Adventureland (2009) Em
- Saulėlydis / Twilight (2008) Bella Swan
- Šoklys / Jumper (2008) Sophie
- What Just Happened (2008) Zoe
- Yellow Handkerchief (2008) Martine
- Cutlass (2007) Young Robin
- Atgal į gamtą / Into the Wild (2007) Tracy Tatro
- The Cake Eaters (2007) Georgia
- Nešantys žinią / The Messengers (2007) Jess
- Moterų šalyje / In the Land of Women (2007) Lucy Hardwicke
- Zatura: Nuotykiai kosmose / Zathura: A Space Adventure (2005) Lisa
- Žiaurūs žmonės / Fierce People (2005) Maya
- Undertow (2004) Lila
- Čiupk tą vaikį / Catch That Kid (2004) Maddy
- Speak (2004) Melinda Sordino
- Dvaras prie Šaltojo upelio / Cold Creek Manor (2003) Kristen Tilson
- Panikos kambarys / Panic Room (2002) Sarah Altman
- The Safety of Objects (2001) Sam Jennings

_________________
avatar
Linutee
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 6802
Age : 26
Miestas : Panevėzys
Karma :
45 / 10045 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://johnnydepplt.coolbb.net

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by Saida` on Sk. 01 25, 2009 7:10 pm

Su ja mačiau gal tris filmus. Tai, aišku, kad Twilight, po to kažkoks kur per TV rodė (ten kai vaidino, dar vaikas buvo), ir "Šoklys" (šiame filme, labai nustebau ją ten išvydus).
Bet šiaip, man ji tokia susikausčius dažniausiai atrodo.
avatar
Saida`
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 249
Age : 25
Miestas : Kaunas
Karma :
2 / 1002 / 100

Registration date : 2008-10-05

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://prettylittleliars.yours.tv/

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by rasiuxas on Sk. 01 25, 2009 7:26 pm

Aš ir mačiau tris filmus su ja. Twilight, Pagauk vaikį(atrodo, kad taip vadinasi) ir Šoklį.
Man ji visai patinka.
avatar
rasiuxas
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 2487
Age : 24
Miestas : panevezys
Karma :
26 / 10026 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by Modė =D on Sk. 02 01, 2009 10:21 pm

Esu su ja mačiusi kelis filmus.
Gerai Saulėlydy vaidino.
avatar
Modė =D
.
.

Pranešimų skaičius : 58
Karma :
0 / 1000 / 100

Registration date : 2009-01-28

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by Coliuke on Kv. 03 05, 2009 2:57 pm

oho nemazai filmu.;DD kaip tokiai jaunai aktoriai tai cia daug, jai 19 ? ;oo tada bravo.;DD
siaip nesizaviu ja per daug, aktore kaip aktore.;DD man ji biski tokia flegmatike atrodo.;DDDD
avatar
Coliuke
.
.

Pranešimų skaičius : 87
Karma :
1 / 1001 / 100

Registration date : 2008-09-13

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by Linutee on Tr. 03 25, 2009 5:35 pm

as nieko pries ja neturiu, bet man ji nelabai. patiko man jos vaidyba per twilight ir panikos kambary

_________________
avatar
Linutee
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 6802
Age : 26
Miestas : Panevėzys
Karma :
45 / 10045 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://johnnydepplt.coolbb.net

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by AQua. on Tr. 03 25, 2009 6:14 pm

Coliuke rašo:oho nemazai filmu.;DD kaip tokiai jaunai aktoriai tai cia daug, jai 19 ? ;oo tada bravo.;DD
siaip nesizaviu ja per daug, aktore kaip aktore.;DD man ji biski tokia flegmatike atrodo.;DDDD

Joa pritariu kad flegmatikė.
Bet šeip man aktorė kaip aktorė...
Atrodo kad ji būtų prisiuoščiuos Narkotikų. ;D
avatar
AQua.
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 735
Age : 24
Miestas : Vilnius.
Karma :
3 / 1003 / 100

Registration date : 2009-02-10

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by rasiuxas on Tr. 03 25, 2009 9:36 pm

O ką žinai Antonella? Gal Kristen tikrai prisinarkašinus fhhj dfhfhj

_________________
avatar
rasiuxas
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 2487
Age : 24
Miestas : panevezys
Karma :
26 / 10026 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by Paulė on Tr. 03 25, 2009 10:06 pm

Ojojoj...;DD Geras.. Velniai čia žino ką ta Kirsten veikia ir vartoja;DD cghjljkl
avatar
Paulė
Moderatorius

Female
Pranešimų skaičius : 3582
Age : 25
Miestas : Joniškis
Karma :
33 / 10033 / 100

Registration date : 2009-01-29

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by Linutee on Kv. 03 26, 2009 4:33 pm

ruko tai ji kaip kaminas ghkk

_________________
avatar
Linutee
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 6802
Age : 26
Miestas : Panevėzys
Karma :
45 / 10045 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://johnnydepplt.coolbb.net

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by Paulė on Kv. 03 26, 2009 5:18 pm

Rimtai? ;o Mola j;k';
avatar
Paulė
Moderatorius

Female
Pranešimų skaičius : 3582
Age : 25
Miestas : Joniškis
Karma :
33 / 10033 / 100

Registration date : 2009-01-29

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by AQua. on Kv. 03 26, 2009 5:31 pm

rasiuxas rašo:O ką žinai Antonella? Gal Kristen tikrai prisinarkašinus fhhj dfhfhj
Čia faktas. ;D Kad ji prisinarkašinus. ;D boxing
avatar
AQua.
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 735
Age : 24
Miestas : Vilnius.
Karma :
3 / 1003 / 100

Registration date : 2009-02-10

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by rasiuxas on Kv. 03 26, 2009 6:16 pm

Paulė} rašo:Rimtai? ;o Mola j;k';
Patikėk, tikrai dažnai dūmelio užtraukia ghkk

_________________
avatar
rasiuxas
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 2487
Age : 24
Miestas : panevezys
Karma :
26 / 10026 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by Linutee on Pen. 03 27, 2009 3:15 pm

pilnas internetas jos rūkančios nuotraukų, tik gaila, kad dauguma twilight aktorių rūko dfgh

_________________
avatar
Linutee
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 6802
Age : 26
Miestas : Panevėzys
Karma :
45 / 10045 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://johnnydepplt.coolbb.net

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by Paulė on Pen. 03 27, 2009 3:20 pm

Aj, šiais laikais jau tai nenuostabu dfgh
avatar
Paulė
Moderatorius

Female
Pranešimų skaičius : 3582
Age : 25
Miestas : Joniškis
Karma :
33 / 10033 / 100

Registration date : 2009-01-29

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by gretė on Pir. 04 06, 2009 8:19 pm

Nors mačiau tik Twilightą, ji man patinka. ;D
avatar
gretė
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 2077
Age : 24
Miestas : kaunas :D
Karma :
17 / 10017 / 100

Registration date : 2009-04-03

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by Ieva on Št. 01 02, 2010 5:48 pm

Man ji visai patinka,jauna,o šitiek jau filmų suvaidinusi,šaunuolė
avatar
Ieva
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 293
Age : 27
Karma :
5 / 1005 / 100

Registration date : 2009-10-17

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by Linutee on Št. 01 02, 2010 5:51 pm

aš jau jos žiauriai nemėgstu, kažkokia man ji narkomanė, bet į jos naujausią filmą The Runaways tikrai eisiu ( ir tikrai ne dėl jos)

_________________
avatar
Linutee
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 6802
Age : 26
Miestas : Panevėzys
Karma :
45 / 10045 / 100

Registration date : 2008-08-02

Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://johnnydepplt.coolbb.net

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by Ieva on Št. 01 02, 2010 5:56 pm

Na kažin ar narkomanė biggrin na nežinau,bet man jinai gera atrodo.O tai kas tame The runaways toks ypatingas vaidins? wink
avatar
Ieva
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 293
Age : 27
Karma :
5 / 1005 / 100

Registration date : 2009-10-17

Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Atgal į viršų Go down

Re: Kristen Stewart

Rašyti by Linutee on Št. 01 02, 2010 6:02 pm

Šeip filmas bus apie garse merginų grupę The Runaways, o Kristen vaidins jos pagrindinę narę Joan Jett. Dar filme pasirodys ir Dakota Fanning, o mano manymu ji labai gera aktorė. Čia trumpas treileris šio filmo: